Koti Forex välittäjät CForce Finance Review - Onko cforcefinance.co huijaus?

CForce Finance Review - Onko cforcefinance.co huijaus?

1067
0
cforcefinance

Jos harkitset kaupankäyntiä CForce Financen kanssa, on tärkeää tietää, mihin olet ryhtymässä. On selvää, että cforcefinance.co ei kuulu minkään sääntelevien virastojen alaisuuteen, mikä on suuri punainen vaate mahdollisille sijoittajille. Mutta se ei lopu tähän. CFforce Finance työskentelee myös verkkosivustojen kanssa, jotka tarjoavat "automaattista kaupankäyntiä" -ohjelmistoja, jotka tunnetaan tunnetusti huijausjärjestelmänä. Sääntelemättömänä valuuttameklarina asiakkaita ei suojata, ja on suuri riski, että he kävelevät pois kovalla työllä ansaittujen rahojesi kanssa ilman mitään seurauksia. Arvostelumme on vakaa - pysy erossa CForce Finance -välittäjästä. Katso koko luettelo huijausmeklareista täällä.

Miten välttää joutumasta Forex-huijausten uhriksi?

Forex-välittäjät voivat olla pelottavia navigoida, erityisesti sääntelemättömien välittäjien lisääntyessä. Nämä välittäjät toimivat tyypillisesti tarjoamalla uskomattomia tarjouksia, jotka kuulostavat liian hyviltä ollakseen totta. He käyttävät usein korkeaa painostusta pannuhuone taktiikka, jolla vakuutetaan ihmiset tekemään $100 - $250:n vähimmäistalletus. Kun olet tallettanut rahasi, todellinen huijaus alkaa. Sinut ohjataan "säilytysagentille", joka käyttää taitojaan saadakseen sinulta vielä enemmän rahaa. Älä anna itsesi joutua näiden huijausten uhriksi. Ole varovainen kaikkien sellaisten tarjousten suhteen, jotka vaikuttavat liian hyviltä ollakseen totta, ja tee aina oma tutkimuksesi ennen rahojen sijoittamista.

Varojen nostaminen CForce Finance -ohjelmasta

Varojen nostaminen sääntelemätön välittäjä voi olla pelottava tehtävä. On tärkeää toimia nopeasti ja lähettää nostopyyntö mahdollisimman pian, jotta voit varmistaa rahojesi turvallisuuden. Prosessista voi kuitenkin tulla monimutkainen, jos välittäjä viivyttää nostoprosessia kuukausia. Tämä viivästys voi johtaa siihen, että et voi tehdä veloituskannetta kuuden kuukauden kuluttua ja lopulta menetät rahasi lopullisesti. Sitkeät muistutukset ja peruuttamisprosessin vaatiminen eivät takaa rahojesi palauttamista. Äärimmäisissä tapauksissa, jos Managed Account Agreement (MAA) on allekirjoitettu, mikä antaa välittäjälle täyden määräysvallan tiliisi, kaikki varat voidaan menettää, eikä mitään ole enää pyydettävissä. On ratkaisevan tärkeää olla varovainen ja tehdä perusteellinen tutkimus ennen kuin luotat sijoituksesi sääntelemättömälle välittäjälle.

Toimiin ryhtyminen, kun yritys kieltäytyy palauttamasta rahojaan

Jos joudut tilanteeseen, jossa yritys kieltäytyy palauttamasta rahojasi toistuvista pyynnöistä huolimatta, älä menetä vielä toivoa. Varmista ensinnäkin, että dokumentoit yrityksesi saada rahasi takaisin sähköpostitse tai muulla kirjallisella viestinnällä. Tämä toimii todisteena siitä, että olet todellakin yrittänyt saada rahojasi takaisin, jos joudut viemään asian eteenpäin. Seuraava askel on tehdä veloituksen palautus, joka sinun kannattaa tehdä mahdollisimman pian. Ota yhteyttä pankkiisi tai luottokortin tarjoajaan ja selitä, miten sinua huijattiin tallettamaan rahaa kaupankäyntiyhtiölle, jota ei ole säännelty, ja he kieltäytyvät palauttamasta rahoja. Tämä on tehokkain tapa saada rahasi takaisin, ja se voi vaikuttaa vakavasti yrityksen maineeseen. Jos olet epävarma siitä, mistä aloittaa tai miten esittää asiasi pankille tai luottokorttiyhtiölle, älä pelkää. Me autamme sinua. Ota meihin yhteyttä osoitteessa report@globalforexalert.com, niin autamme sinua valmistelemaan takaisinperintätapauksesi huomaamattomasti. Varmista vain, ettei välittäjäsi saa tietää, että olet yhteydessä meihin tai että olet lukenut tämän artikkelin.

Pankkisiirtoihin liittyvät riskit

Kun on kyse rahan lähettämisestä, monet ihmiset valitsevat siirtotapana johdot. Tähän menetelmään liittyy kuitenkin tiettyjä riskejä, jotka ihmiset usein unohtavat. Yksi merkittävä haittapuoli on se, että tilisiirtoa ei voi periä takaisin. Mitä sinun pitäisi tehdä, jos joudut tähän ikävään tilanteeseen? Yksi ehdotus on viedä valitus viranomaisille. Uhkailu valituksen tekemisellä saattaa motivoida vastaanottajaa harkitsemaan rahojesi palauttamista. Voisit myös laatia kirjeen tai sähköpostiviestin valvontaviranomaisille. Tämä osoittaa, että olet tosissasi ryhtymästä tarvittaessa toimiin. Vaikka sähkeet saattavat vaikuttaa nopealta ja helpolta ratkaisulta, on tärkeää olla tietoinen mahdollisista seurauksista ennen niiden lähettämistä. Jos et ole varma, miten toimia, ota yhteyttä meihin osoitteessa report@globalforexalert.com, niin autamme sinua.

CForce Finance -kokemuksen jakamisen ja muiden suojelemisen merkitys

On tärkeää jakaa kokemuksesi CForce Finance ja varoittaa muita mahdollisista huijauksista. Yksi tapa tehdä tämä on jättää huonoja arvosteluja muille sivustoille ja kertoa, mitä sinulle tapahtui. Jos olet joutunut tämän yrityksen uhriksi, jätä arvostelu ja kommentti heidän verkkosivustolleen ja muista kirjoittaa ylös kaikki uudet verkkosivustot, joita he saattavat käyttää soittaakseen vanhoille asiakkailleen. Tämä ei ainoastaan auta sinua ja perhettäsi, vaan se voi myös pelastaa muita samalta kohtalolta. Ja jos saat puheluita muilta kyseenalaisilta yrityksiltä, kirjoita niiden nimet kommenttiisi tai ota suoraan yhteyttä meihin. Työskennellään yhdessä näiden huijausten paljastamiseksi ja toistemme suojelemiseksi.

Päätelmä

Emme suosittele CForce Financea. Ymmärrämme vaikeasti ansaittujen rahojen menettämisen, ja siksi autamme mielellämme muita välttämään tällaisia tilanteita. Tiimimme arvioi huolellisesti Forex-yrityksiä, ja toivomme, että CForce Finance -katsauksemme on antanut sinulle arvokkaita näkemyksiä. Uskomme, että on ratkaisevan tärkeää tarkistaa mikä tahansa yritys ennen liiketoimien suorittamista niiden kanssa. Jos sinulla on kysyttävää kotiutusprosessista tai haluat neuvoja, ota rohkeasti yhteyttä meihin osoitteessa report@globalforexalert.com. Kun kyse on kaupankäynnistä, valitse luotettava, säännelty välittäjä. Työskennellään yhdessä kohti huijausvapaata tulevaisuutta!

Ilmoita huijausvälittäjä klikkaa tästä.

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän